Μπορεί κανείς να διαλέξει από μια ποικιλία μελιών με διαφορετικά χαρακτηριστικά, από το χρώμα, τη γεύση, το άρωμα, την υφή έως και τη χημική του σύσταση, τα οποία εξαρτώνται άμεσα από τα φυτά από τα οποία συλλέχτηκε το μέλι.
Μέλι Ανθέων:
Ένα κλασικό ανοιχτόχρωμο ανθόμελο που θα κρυσταλλώσει σε ένα με δύο μήνες, από τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά φυτά του βουνού και του κάμπου της περιοχής μας.
Μέλι ελάτου:
Συλλέγεται από τα ελατοδάση της Παύλιανης και Αργιθέας πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, σχετικά πυκνόρευστο, με ανταύγειες που κρυσταλλώνει πολύ αργά.
Μέλι Πεύκου:
Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία παραμένει ρευστό για ένα χρόνο.
Μέλι Καστανιάς Πηλίου:
Μέλι με έντονη γεύση και άρωμα από τις καστανιές και την αυτοφυή βλάστηση του Πηλίου που μπορεί να ποικίλει κάπως από χρόνο σε χρόνο ανάλογα με την ανθοφορία.
Μέλι Κουμαριάς:
Μέλι Θυμαρίσιο:
Ανοιχτόχρωμο μέλι, με χαρακτηριστική γεύση.